Begeleiding bij mijn-eetcoach.nl is persoonlijk en direct. Wij zijn jouw stok achter de deur. Een wijzend vingertje is echter niet onze stijl. Wij leren je liever wat wel kan en hoe jij zelf de balans in je leven kunt vinden. Na een eerste intake waarin we jouw doelen realistisch opstellen, kun je meteen aan de slag.

Kies je voor persoonlijke begeleiding (zowel online als offline), dan kun je ook nog gebruik maken van de MyVytal-app. Via deze app heb je zelf zicht op jouw vooruitgang, heb je toegang tot meer dan 1000 gezonde recepten en kun je zelf je dagmenu's bepalen of laten opmaken.

Zo wordt gezond leven makkelijk en leuk!

8-weekse cursus:

Puur Gezond Eten

In 8 gezellige avonden leer je stap voor stap hoe jij je leven kunt veranderen naar een echt gezonde levensstijl. De avonden duren gemiddeld 1,5 uur per keer. Tijdens deze sessies ontvang je bruikbare tips om aanpassingen te maken in je leven, krijg je heerlijke recepten om thuis uit te proberen en leer je ook van je mede-cursisten. Daarnaast ontvang je ook het boek PuurGezond Slank en de stappenkaarten om makkelijker thuis het programma voort te zetten. Gegarandeerd interessant en gezellig en wie weet verlies je ook nog wat kilo's gedurende die weken.


Blijvend gezond gewicht

Heb jij je gezonde gewicht eindelijk bereikt en wil je niet constant dat jojo-effect? Volg dan de workshop Blijvend Gezond Gewicht. In 7 avonden krijg je de handvatten om jouw gewicht op peil te houden. Door goed te eten, maar ook door te herkennen welke soorten honger er zijn. De avonden duren ongeveer 1,5 uur per keer. Je ontvangt het boek 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht en de stappenkaarten om thuis ook aan de slag te gaan. Nu is een gezonde leefstijl handhaven echt niet meer moeilijk.


Korte workshops

Mijn-eetcoach.nl biedt ook een aantal korte workshops voor een gezonde leefstijl. In ongeveer 1,5-2 uur leer je aan de hand van bruikbare tips hoe je duurzaam of koolhydraat beperkt kunt eten.