Workshops


WIl je meer weten over gezonde voeding maar heb je beperkt tijd? Of wil je op weg geholpen worden om te starten met duurzamer of vegetarisch eten? Maak dan gebruik van een van de korte workshops die wij bieden. Een workshop duurt 1,5 uur. Onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers krijg je de informatie die je nodig hebt om gezond verder te gaan.

Gezond Eten met Kinderen

Tijdens deze workshop leer je wat kinderen nodig hebben. Hoeveel moeten ze eten en wat is goed voor ze? Wat kun je ze meegeven naar school en hoe ga je om met moeilijke eters? Een informatieve workshops voor ouders met kinderen vanaf 4 jaar.

Intermittent Fasting

Je hoort het steeds meer. Intermittent Fasting. Wat is het nou eigenlijk? Want Intermittent Fasting kent veel voordelen voor je lijf. Er zomaar mee starten is echter niet aan te raden. Hoe start je er dan mee? Tijdens deze workshop helpen we je op weg om op een gezonde manier deze methode in te passen in jouw leven.

Koolhydraat beperkt eten

Je hebt mensen in allerlei soorten en maten. De een kan makkelijker koolhydraten eten dan de ander. Een koolhydraat beperkt menu kan in je voordeel werken. Hoe pak je dit nou goed aan? Hoe voorkom je dat je honger krijgt? En wat zijn goede en slechte koolhydraten? Al deze onderwerpen komen aan bod waardoor jij thuis zelf aan de slag kunt en koolhydraat beperkte menu's kunt opstellen.

Duurzaam Eten

Vind jij foodwaste, het milieu en duurzaamheid ook belangrijke onderwerpen? Dan is deze workshop wat voor jou. We vertellen je hoe jij duurzamer kunt gaan eten zodat jouw footprint op dit gebied kleiner wordt. Wat kun je bijvoorbeeld met restjes? Ook leer je zelf een duurzaam menu samen te stellen.

Gezond vegetarisch eten

Steeds meer mensen willen vegetarisch eten. In je menu dien je dan wel rekening te houden met de samenstelling. Want vlees bevat ook vitamines en mineralen die ons lichaam nodig heeft. Hoe kun je op een gezonde manier vegetarisch eten zonder dat je vitamines tekort komt? Je leert het in deze informatieve workshop.

Kookworkshops

Zoek je inspiratie op het gebied van gezonde voeding? WIl je bijvoorbeeld eens wat anders met je boerenkool dan alleen stamppot? Of zou je wel eens wat exotischer willen koken dan alleen de Hollandse pot? Met wat begeleiding kom je in 2-3 uur al ontzettend ver. Mijn-eetcoach.nl geeft workshops aan huis en op locatie.

Ook voor bedrijven en kinderfeestjes. Kookworkshops zijn op aanvraag en kunnen in overleg worden samengesteld.