Even kennismaken

Mijn naam is Celine Smith, getrouwd en moeder van twee kinderen. Als kind van een Indische vader groeide ik op met eten. Veel eten! Nog steeds heb ik een zwak voor de Indische keuken en is koken echt mijn passie. Maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik als kind niet bij de allerslankste hoorde. Dat ik me niet altijd comfortabel voelde als ik me in een zwempak of een balletpak moest wurmen...

Van dieten werd en word ik niet gelukkig. Natuurlijk heb ik ze geprobeerd. Maar je wilt ook lekker kunnen leven. Uiteindelijk ben ik de opleiding Gewichtsconsulent gaan volgen omdat ik ervan overtuigd was en ben dat je lekker kunt leven. Ik hou van een PuurGezonde aanpak. Koken zonder pakjes of zakjes. Maar wel makkelijk, want met twee kleine kinderen heb ik ook niet altijd tijd om uitgebreid te koken.

Mijn passie voor voeding en mijn interesse in mensen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik anderen ook wil laten zien dat lekker eten niet slecht hoeft te zijn. Met de juiste kennis en een steuntje in de rug kun je blijven genieten en gezond leven!

In 2016 heb ik me verder gespecialiseerd in kinderen en volgde ik de opleiding op de Hip&Healthy Academy van Lekker Pûh!!! Helaas leven steeds meer kinderen met overgewicht en dat is niet alleen slecht voor hun gezondheid, maar ook voor hun zelfvertrouwen. Daar kunnen we iets aan doen. Met veel plezier zet ik me daarom in om elk kind met overgewicht het zelfvertrouwen terug te geven en te groeien naar een gezond gewicht.

Als gewichtsconsulent begeleid ik gezonde mensen met over- of ondergewicht. Sinds het voorjaar van 2016 ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dat betekent dat je in veel gevallen, bij een aanvullende verzekering, een deel van de kosten van een consult kunt declareren.

"Gezond leven is echt niet moeilijk, als je maar weet wat gezond leven is."