Lifestyle Challenge

Wil jij op een gezonde manier afvallen, een fitter lijf met meer weerstand en wil je dit ook eens langer volhouden dan een week? Dan is de Lifestyle Challenge van Crossfit Den Helder in samenwerking met mijn-eetcoach.nl wat voor jou. In 8 weken werk je naar een gezonde leefstijl toe onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers en deskundigen.

CrossFit

Je sport twee keer per week in een kleine groep. Tijdens deze CrossFit lessen krijg je intensieve oefeningen die je spieren versterken en je verbranding aan zetten. Maar wat houdt CrossFit nou eigenlijk in? CrossFit bestaat uit 3 onderdelen: conditie, kracht en gymnastiek. CrossFit is ontzettend veelzijdig en trekt een hoop verschillende mensen aan. Door de sport ontwikkel je op veel vlakken. Denk aan behendigheid, lenigheid, coördinatie, kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Het leuke is dat iedereen, zowel jong als oud, deze sport kan beoefenen. Je traint altijd op je eigen niveau. Daardoor brengt Crossfit je niet alleen een gezond en fit lijf, maar ook een hoop zelfvertrouwen.


Voeding en leefstijl

Daarnaast krijg je een leefstijl- en voedingsadvies op maat en word je wekelijks gemeten en gewogen. In een speciale app houd jij zelf je progressie bij en kun je jouw persoonlijke eetschema inzien. Je hebt toegang tot 1000+ recepten die niet alleen gezond zijn, maar ook nog eens makkelijk en erg lekker. Ook zijn er 4 groepsworkshops waarin voeding en leefstijl centraal staan, zodat jij ook na afloop van de challenge zelf je gezonde leefstijl kunt voortzetten.

Op dinsdag 1 september 2020 starten we een nieuwe groep. Er is plaats voor 12 deelnemers. Wees er snel bij, want vol=vol. Voor meer informatie en inschrijven ga je naar Crossfit Den Helder.